Hoe werkt Hiensch

Bedrijf Hiensch Engineering

  • Van ontwerp tot realisatie
  • Leuk team met betrokken medewerkers
  • Duurzaamheid diep in de haarvaten
Koploper met technische diepgang
Elektrotechniek, Installatietechniek

De woningbouw in Nederland staat voor een enorme uitdaging. In de stedelijke gebieden is een grote vraag naar woningen voor een steeds diverser wordende bevolkingssamenstelling. Ook duurzaamheid wordt daarbij belangrijker. Nul op de meter en klimaatneutraal zijn veelgehoorde kreten. Bij haar projecten vult Hiensch met veel technisch vernuft deze kreten concreet in.

Dit kun je bij ons verwachten

  • Rondleiding en presentative
    Tijdens een bezoek aan Hiensch Engineering ervaar je hoe het is om bij een technisch adviesbureau te werken. Aan de hand van een presentatie laten we zien welke verschillende stappen en werkzaamheden nodig zijn om een gebouw van idee naar 3D ontwerp te brengen. In onze I-room lopen we middels BIM software virtueel door een project. Ook is er een korte rondleiding door het kantoor waarbij medewerkers vertellen welke (deel)taken zij uitvoeren in het installatieontwerp.
  • Bezoek projectlocatie
    Optioneel bieden we de mogelijkheid om het bezoek aan onze vestiging uit te breiden met een bezoek aan een projectlocatie. Dit zal veelal in de omgeving Amsterdam zijn. Het type project kan variëren van een school tot een datacenter en van een kantoor tot een ziekenhuis. Het leuke van een bezoek aan een project is dat je bijvoorbeeld het digitale (bim)ontwerp terugziet in de praktijk.

Wij zijn Hiensch

Wij zijn opgericht in1972 en hebben ruime ervaring en gedegen kennis van zaken. Naast innovatief en kwalitatief hoogwaardige ontwerpen hebben wij de ambitie het energieverbruik en milieubelasting van gebouwen te reduceren. Doel hierbij is hoogwaardige en duurzame oplossingen aan te bieden, die passen binnen heldere economische randvoorwaarden.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Tamara le Blanc.

Contact

Tamara le Blanc

De les

Duur 1½ uur
Bij voorkeur in de middag
Groepen tot 15 personen
Bij projectbezoek zelf vervoer regelen

Mogelijkheden

Presentatie
Rondleiding
Optioneel projectbezoek
Gastles op school

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam