Hoe werkt IW Zaandam

Praktijklokaal IW Zaandam

  • Rijk ingerichte praktijklokalen
  • Proef aan het echte werk
  • Bouw zelf een installatie
Zonder techniek staat alles stil
Elektrotechniek, Installatietechniek

Zelf ervaren wat installatie- en elektrotechniek inhoudt? Dat kan in Zaandam bij het praktijklokaal van IW Noord-Holland (IWNH). Onze ruimtes zijn van alle gemakken en materialen voorzien. Alles is gemaakt om vooral zelf aan de slag te gaan. Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen, maar waarom zou je het niet gewoon lekker zelf uitproberen? Wedden dat je nieuwe talenten ontdekt?

Dit kun je bij ons verwachten

Wij houden van techniek en willen niets liever dan jouw leerlingen net zo enthousiast maken. Of je nu naar ons toekomt voor een workshop in een van onze praktijklokalen, of je nodigt ons uit bij jou in de klas. Er is van alles mogelijk.

  • Workshops
    In het uitdagende praktijklokaal van IWNH doen we oefeningen binnen de installatie- en elektrotechniek. Je klas maakt zelf een installatie en ervaart zo wat het werk inhoudt op het gebied van de warmtepomp- of infratechniek.
  • Gastlessen
    Een instructeur komt langs op school en vertelt bevlogen over zijn vak. Bijvoorbeeld een installatietechnicus die werkt met warmtepompen. Of een technicus die werkt binnen de infratechniek.

Wij van IW Noord-Holland

IWNH verzorgt de begeleiding van leerlingen in opleiding. Je bent in dienst bij IW en je volgt jouw MBO theorie-opleiding bij een ROC naar keuze. De praktijktrainingen krijg je in de opleidingswerkplaatsen en je werkt bij een leerbedrijf in de regio.

Werken en leren tegelijk dus, zodat je meteen werkervaring opdoet. Gedurende de opleiding krijg je volledig betaald, ook de dagen dat je op school zit.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Coen Vredeveldt.

Contact

Coen Vredeveldt

De les

Duur 2-4 uur
Groepen 10 tot 20 leerlingen
Voorbereiding niet vereist

Mogelijkheden

Opdrachten
Workshops
Gastlessen

Leeftijd/Niveau

VO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam