Hoe werkt Unica

Bedrijf Unica

 • Unica biedt volop kansen
 • Gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf
 • Grootste technisch dienstverlener van Nederland
Samen maken we de toekomst
Elektrotechniek, Installatietechniek

Zoek jij een uitdagende functie bij een snelgroeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Dan ben je bij Unica aan het juiste adres. Je krijgt een warm welkom en een buddy die jou helpt tijdens je eerste periode bij Unica, je zult je dus snel thuis voelen bij ons. Daarnaast is er een aanbod aan opleidingen en cursussen zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en we samen invulling kunnen geven aan jouw persoonlijke (doorgroei)ambities.

Dit kun je bij ons verwachten

 • Welkom en rondleiding
  We heten je graag hartelijk welkom bij Unica! Na een welkomstdrankje en wat lekkers leiden we je rond door ons hele bedrijf, van het magazijn tot de kamer van de directeur. Tijdens een korte presentatie maak je kennis met Unica en onze bijzondere projecten. Zo krijg je een duidelijk beeld van ons mooie bedrijf.
 • Bezoek een van onze bijzondere projecten
  Het is ook mogelijk om naast ons kantoor een projectlocatie in de omgeving van Amsterdam te bezoeken. Het type project kan variëren van een nieuwbouwproject tot een kantoor of een ziekenhuis.
 • Samen een kop koffie drinken?
  Onder het genot van een lekkere bak koffie beantwoorden onze mensen uit de praktijk zoals leerling-monteurs, chef-monteurs en projectleiders graag al jouw vragen over wat werken bij Unica precies inhoudt? 
 • Gastlessen
  Onze medewerkers geven inspirerende gastlessen waarin ze vertellen waarom het zo leuk is om bij Unica te werken. Praktijkvoorbeelden komen aan bod en leerlingen krijgen inzicht in wat de verschillende functies binnen de installatietechniek precies inhouden. 

Dit is Unica Building Projects

Unica Building Projects is voor klanten een belangrijke partner op het gebied van nieuwbouw en renovatieprojecten. De technologische oplossingen van Unica Building Projects maken gebouwen slim, comfortabel, veilig, gezond en duurzaam. De geïntegreerde oplossingen van Unica beslaan de gehele techniek van een gebouw op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch, beveiliging en ICT gebied. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatieproject, de gespecialiseerde technici van Unica Building Projects zijn opgeleid om de aanpassing en inbedrijfstelling in een aaneengesloten proces uit te voeren.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Saskia Conijn.

 

 

Contact

Saskia Conijn

De les

1 á 2 uur
Met projectbezoek 3 uur
aanvragen minimaal 4 tot 6 weken van tevoren
max 15 personen

Mogelijkheden

Rondleiding
Projectbezoek
Presentatie
Kop koffie en kennismaken (interview)
Gastlessen

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam