Hoe werkt Vattenfall

Praktijklokaal Vattenfall

  • Uitdagend praktijklokaal
  • Samen maken we het verschil
  • Leuke stageplekken
Een fossielvrije toekomst heeft jou nodig
Elektrotechniek, Installatietechniek

Kom op bezoek in ons praktijklokaal in Diemen en ontdek zelf hoe stadswarmte werkt. Met onze praktijkopstellingen verzorgen wij trainingen en interactieve gastlessen. En ben je bezig met een technische opleiding en zoek je een leuke stageplek in stadswarmte of energieopwekking dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met jou mee.

Dit kun je bij ons verwachten

  • Bezoek aan ons praktijklokaal
    Wij houden van techniek en willen niets liever dan leerlingen net zo enthousiast maken. Kom naar ons toe voor een workshop in het praktijklokaal.
  • Gastles op school
    Nodig ons uit voor een gastcollege op school en we vertellen je alles over hoe leuk ons werk is. Bijvoorbeeld over hoe stadswarmte werkt en fossielvrije energieopwekking. 

Dit is Vattenfall

Vattenfall zet zich als toonaangevend energiebedrijf ook in Nederland in voor 100% fossielvrije energie voor alle aspecten van ons leven: thuis, op het werk en onderweg. De noodzaak voor een alternatieve energievoorziening groeit met de dag. We hebben geen tijd meer te verliezen. Dus stappen we als Vattenfall af van fossiele energieopwekking. We investeren in energie uit wind en zon en we bieden oplossingen voor iedereen om eenvoudig over te stappen op fossielvrije energie. 

Aan de slag 

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Willem van der Valk

Contact

Willem van der Valk

De les

Duur 1 tot 2 uur

Mogelijkheden

Presentatie
Praktijkopdrachten
Gastlessen

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam