Hoe werkt InnQ

Bedrijf InnQ

 • Alle disciplines van de bouw in een oogopslag
 • Enthousiast en hecht team
 • Praktijk ervaren op de bouw
Professioneel puzzelen
Elektrotechniek, Installatietechniek

Ben jij een eigenwijze grappenmaker? Of juist een introverte denker? Bij InnQ kun je helemaal jezelf zijn. Zolang je maar vol gas mee wilt draaien in een team van enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Een team waarbinnen iedereen elkaar respecteert en het einddoel altijd voorop staat.

Dit kun je bij ons verwachten

 • Rondleiding en interviews
  Op kantoor hebben wij een interactieve presentatie met rondleiding. Zo krijg je een indruk hoe wij onze projecten voorbereiden. Als je één van onze mensen op kantoor wil spreken stel ze dan vragen. Zij staan klaar om jou meer over ons mooie vak te vertellen!
 • Bezoek projectlocatie
  Uitleg in de praktijk hoe een dag voor onze monteurs eruit ziet. We lopen met jullie een rondje op een echte bouwplaats. Je neemt een kijkje bij het maken van de beveiliging, data, elektra, cv, luchtkanalen, water, afvoer en nog veel meer!
 • Gastlessen
  Wij geven ook gastlessen op school en vertellen de leerlingen alles over hoe leuk het is om bij InnQ te werken en wat er in de praktijk allemaal bij komt kijken.

Dit is InnQ installatie

InnQ is een allround installatiebedrijf met ongeveer 75 medewerkers, gevestigd in Almere. We verzorgen alle benodigde installaties voor kantoorgebouwen, scholen, bedrijfspanden en de luxe woningbouw. Onze klanten zijn niet gewoon opdrachtgevers. Door oprecht interesse te tonen en mee te denken, komen we samen met onze klanten tot innovatieve, duurzame totaaloplossingen. Ons werk lijkt vaak op een spel – het ontwikkelen, calculeren en plaatsen van installaties is vaak een puzzel op zich.  Wij zijn een hecht team van mensen met een passie voor deze complexe puzzels.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Sasja Maes.

Contact

Sasja Maes

De les

1,5 uur

Mogelijkheden

Presentatie
Rondleiding kantoor
Bezoek bouwlocatie
Gastles

Leeftijd/Niveau

PO
VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam