Hoe werkt Swart

Bedrijf Swart Installatietechniek bv

 • UItdagend praktijklokaal
 • Duurzaamheid in praktijk
 • Nooit te oud om te leren
Zin in een duurzame toekomst
Elektrotechniek, Installatietechniek

Bij ons worden leerlingen geïnformeerd over het belang van het volgen van een opleiding naast je baan. We vertellen over de studiekansen en doorgroeimogelijkheden binnen Swart. Onze focus ligt vooral op het verdiepen van je interesse in de techniek, het aanwakkeren van het besef dat je nooit bent uitgeleerd en later 99% kans hebt op een baan.

Dit kun je bij ons verwachten

 • Welkom en rondleiding
  Onder genot van een kop koffie of thee heten we de leerlingen welkom. Daarna volgt een rondleiding en een presentatie over Swart. Ook komt er een monteur aan het woord. Die vertelt hoe het werken buiten is en beantwoord al jullie vragen.
 • Quiz
  Tijdens deze quiz testen we de algemene technische kennis van de leerlingen. Bijvoorbeeld: welk gereedschap gebruik je waarvoor?
 • Workshop duurzaamheid in praktijk
  We vertellen graag hoe Swart duurzaamheid in de praktijk brengt? Een mooi voorbeeld hiervan is Schoonschip, waarbij wij samen met diverse partijen de meest duurzame drijvende woonwijk van de wereld hebben ontwikkeld.

Over Swart Amsterdam

Duurzaamheid heeft de toekomst! Swart adviseert en installeert bij deze grote uitdaging. Zo geeft Swart schone energie aan Amsterdam. Met 90 jaar ervaring zijn wij specialist in het uitvoeren van complexe projecten op maat. Van advies over het ontwerp tot realisatie en beheer: elk installatieproject is bij ons in goede handen.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Joan Sabri.

Contact

Joan Sabri

De les

Duur 1 tot 3 uur
Alle werkdagen
Groepen tot 12 leerlingen

Mogelijkheden

Rondleiding
Opdrachten
Workshop
Quiz
Gastles

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam