Hoe werkt SDR

Bedrijf SDR Elektrotechniek BV

 • Gave projecten op bijzondere locaties
 • De beste plek om alles over het vak te leren
 • Geef jouw toekomst een vliegende start bij SDR!
Alles voor de klant en alles voor elkaar
Elektrotechniek, Installatietechniek

Regio Amsterdam is booming en trekt mensen en bedrijven vanuit de hele wereld. Onze hoofdstad groeit aan alle kanten en er wordt volop ontwikkeld, gebouwd en gerenoveerd. Elektrotechniek speelt daarin een steeds grotere rol. Als SDR zijn wij er trots op dat we bijdragen aan zoveel prachtige projecten in en rond Amsterdam. Lijkt dat je ook leuk? Wie weet word jij wel één van onze dertig BBL-collega’s die bij ons werken en leren!

Dit kun je bij ons verwachten

 • Welkom en rondleiding
  Eerst verwelkomen we je met koffie/thee/fris en wat lekkers. Daarna leiden we je rond door ons hele bedrijf, van het magazijn tot de tekenkamer. Je maakt kennis met ons bedrijf en onze gave projecten tijdens een presentatie over SDR Elektrotechniek.
 • Wat doet een elektrotechnisch installatiebedrijf?
  Tijdens de rondleiding kijk je mee bij al onze afdelingen op kantoor. Onze collega’s vertellen je wat zij zoal doen op een dag. Ook maak je kennis met de serviceafdeling. Wat gaat er eigenlijk aan vooraf voordat onze monteur bij jou de galerijverlichting vervangt?
 • Bezoek projectlocatie
  Het is ook mogelijk om naast ons kantoor een projectlocatie in de omgeving van Amsterdam te bezoeken. Het type project kan variëren van een luxe hotel tot een nieuwbouwproject of van een kantoor tot een ziekenhuis.
 • Interviews
  Wil je van een van onze mensen uit de praktijk horen wat het werk inhoudt, dan kun je een leerling monteur, chef-monteur, projectleider of een andere collega interviewen. Onze collega’s staan klaar om jou meer over dit mooie vak te vertellen!
 • Gastlessen
  Wij geven ook gastlessen op locatie en vertellen de leerlingen alles over hoe leuk elektrotechniek is en wat er in de praktijk allemaal bij komt kijken.

Dit is SDR Elektrotechniek

SDR is een eigentijds elektrotechnisch installatiebedrijf met 180 medewerkers en ruim honderd jaar ervaring. We ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties en alles wat daarbij komt kijken. Met ons werk dragen we bij aan heel veel prachtige projecten in en rond de stad: hotels, mediabedrijven en musea, maar ook ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen en woningen. En daar zijn we trots op!

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Sonja Landkroon.

Contact

Sonja Landkroon

De les

Duur 1 tot 2 uur (zonder projectbezoek), 3 uur (met projectbezoek)
Maandag of vrijdag
Groepen maximaal 15

Mogelijkheden

Rondleiding
Projectbezoek
Presentatie
Interview
Gastlessen

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam