Hoe werkt Goflex

Praktijklokaal Goflex Amsterdam

 • Ontdek waar jouw technisch talent ligt
 • Niet alleen kijken maar ook doen
 • Samenwerken met en leren van jonge Goflexers
Maak werk van techniek
Elektrotechniek, Installatietechniek

Je bent op zoek naar een plek waar je leerlingen kunnen ontdekken of techniek ze ligt en welke mogelijkheden er allemaal zijn?
Dan ben je bij ons praktijklokaal helemaal aan het juiste adres.
Bij ons maak je kennis met de techniek van thuis, maar dan in het groot.
Wij hebben alles staan als het gaat om elektrotechniek, meet- en regeltechniek, installatietechniek, procestechniek, maintenance, metaaltechniek, robotica en nog veel meer.

Dit kun je bij ons verwachten

Bij Goflex maak je kennis met techniek door te doen en te beleven. Na instructie kun je overal aanzitten en ga je zelf aan de slag. Door gewoon lekker uit te proberen kom jij er vanzelf achter wat jou het beste ligt!

Om je een beeld te geven van een bezoek aan GoFlex:

 • Ontvangst
  Na een korte ontvangst en een introductie krijgen jullie van ons veiligheidsschoenen en wordt de klas verdeeld in vier groepen. Die groepen worden meegenomen en verder begeleid door onze jonge Goflexers.
 • Carrousel
  Onder leiding van de jonge Goflexers gaan de leerlingen aan de slag met verschillende activiteiten: elektrotechniek, installatietechniek, onze fameuze SAPLIJN, mechatronica, robotica en procestechniek. Je probeert het allemaal in je eigen tempo uit om te ontdekken of je er plezier in hebt.
 • Presentatie
  Als iedereen zijn of haar talent heeft ontdekt, ronden we het bezoek samen af. Wat zijn de toekomstperspectieven met een baan in de techniek? Wat houdt eigen ondernemerschap in? Wat zijn de kansen op het gebied van duurzaamheid?

Wij zijn Goflex

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. In samenwerking met het ROC en onze opdrachtgevers leiden we jongeren op voor een carrière in een technische richting. Opleiden doen we op MBO/MBO+ niveau volgens de beroepsbegeleidende leerweg. Leren en werken tegelijk dus.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Ronald Butter.

Contact

Ronald Butter

De les

Duur tussen de 1 en 4 uur
Groepen tot 30 man

Mogelijkheden

Rondleiding
Opdrachten
Presentatie

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam