Hoe werkt CP Services

Bedrijf CP Services

 • Experimenteer in een operatiekamer
 • Eigen opleidingscentrum
 • Werken in een High Tech omgeving
Levert direct een bijdrage aan jouw gezondheid
Elektrotechniek, Installatietechniek

Maak een farmaceutisch lasverbinding van RVS 316 buis met behulp van een TIG lasrobot, het eindproduct is voor jou. Kalibreer een sensor die temperatuur en relatieve vochtigheid meet. Bepaal de luchtstroming voor product- en persoonsbescherming in een zuurkast, veiligheidswerkbank of steriele werkkast. Voer een deeltjesconcentratie meting uit of een microbiologische bepaling om de reinheid op de operatietafel te bepalen. 

Dit kun je bij ons verwachten

 • Presentatie 
  Wij verzorgen een presentatie over de producten en diensten die wij leveren voor het creëren van een schone en veilige onderzoeks- en productieomgeving. Actuele items als duurzaamheid en energiebesparing komen hierbij aan de orde.
 • Rondleiding
  Wij leiden jullie rond in onze eigen opleidingscentrum bestaande uit: RVS-werkplaats, trainingslaboratorium, kalibratielaboratorium, operatiekamer en technische ruimte met luchtbehandelingsinstallatie.
 • Praktijkoefeningen
  Maak een RVS-lasverbinding, voer een stofmeting en/of een kalibratie uit.

Dit is CP Services

CP Services B.V. staat voor Cleanroom en Proces Services en levert diensten voor opdrachtgevers binnen de gehele keten van de Gezondheidszorg. Wij bouwen en onderhouden schone en veilige omgevingen inclusief procesinstallaties op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Daarin wordt onderzoek gedaan naar ziekten (diagnostiek), productie van geneesmiddelen/vaccins/therapieën en operatieve ingrepen. Zo leveren wij leveren een bijdrage aan jouw gezondheid! Enkele aansprekende opdrachtgevers uit regio Amsterdam: AMC, Vu en diverse medicijn fabrikanten.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Erik de Ruiter.

Contact

Erik de Ruiter

De les

1½ uur
10 leerlingen

Mogelijkheden

Presentatie
Rondleiding
Proefjes
Gastles

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam